Terug naar de website  -   Meer informatie en Aanmelden


retraite vanuit een cursus in wonderen

Aanvaarden van je Functie

- met Liefde wil ik kijken -

Datum: zondag 19 t/m zondag 25 april 2019

Locatie: retraitecentrum Le Domaine St. Antoine, Brognon 08380, Noord-Frankrijk

door Ad de Regt en Monique Zomer


Inleiding:

'Ik zal mijn functie vervullen, opdat ik gelukkig ben’, zegt Een cursus in wonderen.

Gelukkig zijn, dat willen we toch allemaal? Wat houdt dan de functie in die we daarvoor dienen te vervullen? Welke rol speelt innerlijke leiding hierbij en hoe werkt deze? En hoe vervullen we onze functie in het dagelijks leven en in onze relaties met anderen? Deze vragen staan in deze retraite centraal.

Door middel van studie, oefening en onderzoek gaan we voor de diepst mogelijke antwoorden. Met als doel de vrede en vreugde ervaren die de aanvaarding van onze functie met zich meebrengt. En uiteraard mogen we deze na afloop van de retraite mee naar huis nemen!


Programma:

Het ochtendprogramma bevat meditatie, studie, reflectie en het uitwisselen van praktijkervaringen. We eindigen de ochtend met een oefening om mee te nemen de vrije middag in waarin je kunt wandelen, lezen en/of wat rusten. In de namiddag hebben we een bijeenkomst waarin we onze ervaringen delen.

Het avondprogramma bevat diverse onderdelen zoals het bekijken van films met toelichting ter training van het juist gerichte denken, het Miracles Choice spel om de macht van het kiezen te ervaren, en meer. Het avondprogramma eindigt om ca half tien.


Kosten

Kosten programma, verblijf en maaltijden: 560,- euro op basis van een gedeelde 2 pers. kamer (bij 1 pers. kamer 710,-).

Maak je liever geen extra kosten maar wil je toch maximale privacy dan kun je kiezen voor kamperen op het terrein (eveneens 560,-). Het aantal deelnemers aan de retraite is maximaal 20 personen.

Alle maaltijden, koffie en thee zijn inbegrepen. Er wordt dagelijks gezamenlijk afgewassen en een uur bijgedragen aan de verzorging van huis & haard, wat we gebruiken als meditatie in actie). De (vegetarische) maaltijden worden voor ons verzorgd.


Locatie:

Le Domaine St. Antoine Rue de la rivière 22 08380 Brognon, een prachtig gelegen retraitecentrum net over de grens van Frankrijk (zie adresgegevens en kaartje onderaan deze pagina)


Aanvang:

Zondag 19 april ben je vanaf 16 uur van harte welkom in Brognon. Zaterdag 25 april om 11.30 uur eindigt de retraite en zwaaien we elkaar uit.


Informatie & aanmelding:

Voor vragen kun je mailen naar lichtopwonderen@gmail.com

Voor Aanmelden klik hier